Catering

Een no-nonsense keuken, op maat gemaakt voor jouw evenement en met een uiterst persoonlijke service. Meer moet dat toch niet zijn? Le Cuisine J. vertrekt steeds vanuit de barbecue als basis: wie begint er niet te watertanden bij de geur van een Ofyr of een heerlijke Zuid-Afrikaanse braai? Met jouw input gaan we aan de slag om het perfecte menu in elkaar te steken voor evenementen van 25 tot 125 gasten. Gewoon bij jou thuis, op jouw bedrijf of op een andere locatie.

Het ideale feestmenu

Samen met ons kan jij het ideale feestmenu samenstellen. Daarvoor vertrekken we vanuit twee verschillende basisconcepten: enerzijds de Classico – denk aan traditionele gerechtjes met een unieke twist, zoals de flammlachs (heerlijke verse zalm gegaard op cederhout) of een sappig stukje picanha – en anderzijds de Str-eat, het beste wat de wereld te bieden heeft aan streetfood; wat dacht je bijvoorbeeld van een lobster roll of originele brochettes als kleine bordjes die worden rondgedragen? Voor deze beide concepten werken we uitsluitend met verse ingrediënten en laten we ons inspireren door het seizoen.

You name it

Communiefeesten, trouwfeesten, bedrijfsuitjes, noem maar op… wij zoeken naar de exacte formule die bij jouw evenement past. Voor grote gelegenheden werkt Le Cuisine J. met een vast team van vakmensen. Benieuwd naar onze referenties? Hieronder lees je enkele reviews van onze tevreden klanten. Meer vind je op Facebook.

De hapjes op ons avondfeest waren super! Iedereen vond het heel lekker! Heel goede service!! Bedankt Le cuisine J. !

Dana Celen

Le Cuisine J. heeft ons feest culinair verzorgd en het was Top met een grote letter T! De passie voor eten en het enthousiasme straalt eraf bij Jimmy en Elke en het Str-eat Food van de Ofyr was óngelofelijk goed! Een absolute aanrader!

Mariëlle van Heerewaarden

Zeer lekker, super service, gezellig en correcte afspraken. Bedankt om zo kort dag nog te willen doen!

Geert van Gijseghem

Zalig gegeten fijne mensen om mee samen te werken, voor het volgende feestje boeken we ze weer. Dank je wel om altijd zo ver naar het verre Limburg te komen! Vijf plus sterren!

Margot Theeuws

Jullie maakte onze zoon zijn communiefeest helemaal af met jullie lekkere eten en geweldige bediening aan de ofyr BBQ .

Angelique Eyckmans

Vandaag super lekker gegeten. Een heel leuk, origineel concept en zeer aangenaam koppel. Zeker een aanrader!

Inge Christiaensen

Totaalconcepten

Om tot een feestelijk totaalconcept te komen, werken wij samen met een aantal betrouwbare partners. Organic Concept en VL tentenverhuur voorzien voor ons de meest uiteenlopende professionele tenten en ander materiaal voor evenementen. Vandermolen levert alle mogelijke dranken aan, en om de kinderen een onvergetelijke dag te bieden, verzorgt Springerin de springkastelen.

Get in touch

Zit je met vragen? Aarzel niet en neem je telefoon of vul het formulier in. Le Cuisine J. zoekt graag met je mee naar de ideale oplossing. Mail: info@lecuisinej.be | Tel: +32 492 55 83 74