Le Cuisine J.

Een bedje van hotelschool, een flinke scheut hands-on ervaring in een rist gerenommeerde restaurants, een snuifje langgerijpte passie voor het vak, het geheel afgewerkt met een eigen restaurant: zo wordt de enige echte Cuisine J. bereid. Le Cuisine J. – in een ver verleden nog cuisinier gespeld – is het geesteskind van Jimmy Van den Panhuysen, chef-kok in hart en nieren. Zijn magische creaties kon je vroeger proeven in zaken als Lux, Felix Pakhuis, Silo’s, Gå Nord, Fiskebar, Mooy, Bar Noord en ook bij À Point, een zaak die hij samen met zijn vrouwke Elke opstartte en 5 jaar met succes uitbaatte. In 2014 gooide Jimmy het roer om en zag Le Cuisine J. het licht: exclusieve catering, persoonlijke service, volledig op maat van de klant. Begin 2021 kwam de volgende sprong: de opening van een eigen buurtbistro en foodboutique met kwaliteitsproducten in Hoevenen. Helemaal Le Cuisine J.!