Le Cuisine J.

Een shake van hotelschool en langgerijpte passie voor het vak, een flinke scheut hands-on ervaring in een rist gerenommeerde restaurants, het geheel afgewerkt met een eigen restaurant: zo wordt de enige echte Cuisine J. bereid. Le Cuisine J. – in een ver verleden nog cuisinier gespeld – is het geesteskind van Jimmy Van den Panhuysen, chef-kok in hart en nieren. Hij startte met À Point, een zaak die hij samen met zijn vrouwke Elke enkele jaren met succes uitbaatte. Zijn creaties kon je daarna smaken in zaken als Felix Pakhuis, Silo’s, Gå Nord, Fiskebar, Bar Noord… In 2014 gooide Jimmy en Elke het roer om en zag Le Cuisine J. het licht: exclusieve catering, persoonlijke service, volledig op maat van jouw evenement. Schotel je liever zelf gerechten voor aan je gasten? Geen probleem! Als traiteur kan Le Cuisine J. jouw favoriete gerechten aanbieden.

jimmy elke

Freelance chef

Jimmy’s vakkundige creaties gaan nergens onopgemerkt voorbij. Niemand minder dan Seppe Nobels ging vroeger bij hem in de leer. Sindsdien inspireerde hij talloze chefs en keukenteams. Als freelance chef adviseert hij een hele reeks restaurants en maakt hij deel uit van professionele denktanks. Wat zetten we op de kaart? Hoe benaderen we onze klanten? Hoe werken we een totaalconcept uit voor onze zaak? Jimmy nam al een heleboel restaurants onder handen met uitzonderlijke resultaten als gevolg.

Gå Nord is een stijlvolle zaak gevestigd in het charmante oude koetshuis van Park Spoor Noord. De pure fusionkeuken met Scandinavische deelgerechtjes draagt onmiskenbaar de stempel van Jimmy. Het stijgende bezoekersaantal liegt er dan ook niet om.

Fiskebar is ondertussen niet meer weg te denken uit het straatbeeld van de gezellige Marnixplaats. Het unieke concept van Fiskebar en de gloednieuwe Fiskeskur op het Eilandje kwam mee tot stand dankzij Jimmy.

Nog niet overtuigd dat Jimmy van alle markten thuis is? Spring dan gerust eens binnen in het roze walhalla van Mooy. Van make-up en schoonheidsproducten heeft hij misschien niet veel kaas gegeten, maar de gezonde en hippe dagkeuken, daar tekende hij wel voor!

Get in touch

Zit je met vragen? Aarzel niet en neem je telefoon of vul het formulier in. Le Cuisine J. zoekt graag met je mee naar de ideale oplossing. Mail: info@lecuisinej.be | Tel: +32 492 55 83 74

0 + 1 = ?

Get in touch

Zit je met vragen? Aarzel niet en neem je telefoon of vul het formulier in. Le Cuisine J. zoekt graag met je mee naar de ideale oplossing. Mail: info@lecuisinej.be | Tel: +32 492 55 83 74