Nieuws

Stay tuned…!

Sfeerverslag Wijndegustatie

De eerste wijndegustatie van Cent'Anni en Le Cuisine J. mag gerust een succes heten. Bijna 150 wijnliefhebbers zakten ondanks het druilige weer op zaterdag 3 en zondag 4 oktober af naar Brasschaat om kennis te maken met een veelheid aan Toscaanse heerlijkheden.
Jimmy van den Panhuysen (Le Cuisine J.) over het bakken van de perfecte hamburger

Burger Essentials

Een hamburger bakken kan iedereen. Maar de perfécte hamburger, die bak je niet zomaar. Jimmy van den Panhuysen werd door Unilever Food Solutions gevraagd naar de impact van het soort barbecue, verschillende technieken en de brandstof op de smaak van je burger. Ontdek hoe je de perfecte burger bakt door te spelen met vuur.

Braa-J.

Tweemaal per jaar ontvangt Le Cuisine J. vierentwintig gasten voor een luxueuze braai, met alles erop en eraan. Gewoon bij ons in de tuin of in de living. Een exclusief evenement, niet te missen. De beste keuken, de beste aankleding, het beste gezelschap. En daar hoort natuurlijk de betere wijn bij... Wie weet word jij wel een van de lucky few… Stay tuned!
Le Cuisine J

Atel-J.

Le Cuisine J. zit niet graag stil. Ons nieuwste project, Atel-J., staat al volop in de steigers: een eigen ruimte, een eigen keuken waar we naar hartenlust kunnen experimenteren en proberen en waar we gasten kunnen uitnodigen voor innovatieve workshops. Wij hebben er alvast veel zin in. Hou onze website in de gaten voor meer nieuws.